Veilig online betalen

Ideal

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

SprayPay

Spraypay is een betaalmethode waarbij u als klant in 12,18,24 of 36 termijnen kunt betalen. U kunt gespreid betalen vanaf 250,- tot 3500,-. U kunt hiervoor kiezen als u op de checkout pagina bent. Toetsing BKR en vult u gegevens online in.

Creditcard

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.(Visa, Mastercard, American Express) PayPal.

Vooruit betaling

Je doet eerst de bestelling op onze website en wacht vervolgens op de e-mail met de orderbevestiging; hierin staat je klant en ordernummer. Vermeld deze betalingskenmerken altijd als je de order gaat betalen met internet bankieren of als je met een overschrijvingsbewijs betaald.

Betaling buitenland

Uw buitenlanse bestellingen kunt u ook betalen via Sisow, BanContact, MisterCash, Sofortbanking en Directebanking.


Specials