Over ons

Over ons

Pim Casteelen is al ruim vijfenzestig jaar een begrip op scooter- en brommergebied in het Gooi en verre omstreken.

Bij ons kunt u altijd terecht voor advies, verkoop en onderhoud c.q. reparatie van uw brommer of scooter. Wij zijn als enige officieel hoofddealer van alle A-merken binnen het Gooi en omstreken.

Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod accessoires voor u, van helmen en sloten tot uitlaten, cilinders en banden.

Verder hebben wij een servicedienst, indien er storingen zijn wordt uw scooter opgehaald en indien mogelijk nog de zelfde dag gerepareerd.

Online Scooter kopen

Vandaag de dag is oriëntatie via internet de gewoonste zaak. Scooters zijn hot! Dat merken de sluwe (internet)handelaren ook. Overal worden scooters te koop aangeboden. Uiterst scherp geprijsd! Als koper raak je al snel enthousiast van de aantrekkelijke aanbiedingen, maar vergeet je de noodzakelijke afwikkelingen. Iets waar je op het moment van de aankoop niet bij stil staat: Goedkoop is bijna altijd duurkoop!!

                              

Laat u niet verassen                                                             

Garantie A-merken

Stel dat er een mankement is, dan heb je bij je officiële gecertificeerde dealer een garantie van

2 jaar*. Bij een internet handelaar heb je dus al snel een probleem.

Uw garantie

Bij aankoop van een A-merk scooter is het voor u van groot belang om in het garantiesysteem van de fabriek geregistreerd te staan als eigenaar van de scooter. De garantie kan alleen door de officiële dealer bij de fabriek worden aangemeld en in behandelding worden genomen.

Service en onderhoud

Een officiële dealer heeft de meest noodzakelijke onderdelen op voorraad waardoor reparatie en onderhoud voor uw scooter snel uitgevoerd kan worden. Zelfs bij een complexe reparatie is scooter speciaalzaak Pim Casteelen door haar expertise en specialisatie vrijwel altijd in staat om binnen een aantal dagen de scooter in volledig originele staat af te leveren. Alleen onderhoud bij officiële dealers kan uw garantie waarborgen.

                                             

Wij krijgen regelmatig scooters in onderhoud van eigenaren die de scooters bij andere handelaren gekocht hebben. Wat blijkt; je kunt alleen als officiële dealer reparaties of onderhoud uitvoeren die onder de garantie vallen. Omdat de koper bij aanschaf niet in het garantiesysteem bij de fabriek is aangemeld kan dat leiden tot uitsluiting van garantie. Dat is natuurlijk heel spijtig. Wanneer je bij aankoop een paar tientjes tot zelfs meer dan honderd euro denkt te besparen door het aantrekkelijke (internet)handelaren-aanbod, en achteraf heb je geen garantie, dan houd je een nare smaak over. Bezoek een officieel gecertificeerde dealer en laat je goed informeren over, hoe de after sales en service na aankoop door de dealer wordt gehanteerd.

Scooter aankoop tips:

• Goedkoop is bijna altijd duurkoop!!

• Koop altijd bij een officieel geregistreerde A-merk dealer, deze moet in het bezit zijn van een dealernummer.

• Vraag altijd aan de verkoper, voor u de scooter koopt, hoe zij de service, onderhoud en reparatie na aankoop hanteren en wat u er van kunt verwachten.

   U zou maar ergens stranden en hulp nodig hebben.

• Laat u altijd overtuigen dat uw scooter aankoop, door de officiële dealer, op uw naam bij de fabriek is geregistreerd.

• Goedkoop is bijna altijd duurkoop!!

Laat je achteraf niet verrassen

 


Specials

No specials at this time.